Menu
 
English English

Alin Marconi

Quantum Touch Practitioner and Instructor

Contact Information

Phone: 04-0736-333.222
View Alin Marconi's Workshop Schedule >

Quantum Touch nu este doar o metodă terapeutică extrem  de simplă și eficientă, este  o revoluție a conștiinței, o schimbare de paradigmă, o redefinire a realității.  Este o cale prin care poți depăși iluzia realității materiale, poți trancende planurile grosiere și poți accesa abilițăți latente. Tehnica poate fi folosită atât în ședințe față-în-față cât și la distanță cu aceeași eficiență, poate fi folosită pentru afecțiuni fizice cât și în dezechilibre emoționale. Practic nu există limite în munca mea atunci când folosesc Quantum Touch.

Activitatea mea terapeutică vine în primul rând dintr-o chemare interioară profundă. Sunt Instructor și Practician Certificat Quantum Touch si este o onoare și o mare bucurie să pot să ofer tuturor oamenilor acest dar și să-i asist în procesul de vindecare prin metode naturale, sigure și eficace.

Medicina vibratională  accesează un nivel extrem de subtil al conștiinței noastre și prin aceasta ne apropie de esența noastră în toate dimensiunile ei. Vindecarea energetică este una dintre cele mai puternice și mai rapide metode pentru facilitarea procesului de recuperare și însănătoșire.

 

Alin Marconi's Upcoming Workshops

Dates Location Type Description
No Events