Menu
 
English

Cora Rombout

DOELBEWUSTZIJN

Location

Naarden, Noord Holland, Netherlands

Contact Information

Phone: 0031-6-25058367
Email: cora@doelbewustzijn.nl

Cora Rombout

Ik wil mijn enthousiasme voor Quantum Touch® graag delen en iedereen deze wel zeer eenvoudige en effectieve techniek aanleren.

Ik heb 15 jaar als groepsleerkracht op een basisschool gewerkt en 15 jaar in diverse functies als secretaresse. Deze beroepen heb ik afwisselend met veel plezier uitgeoefend.

Daarnaast ben ik gecetificeerd Avatar® master en Wizard; docent mandala schilderen, Quantum Touch® therapeut en instructeur, Quantum Coach en heb ik Reiki I, II en III in de Usuï traditie gevolgd.

In 1994 volgde ik mijn eerste Reiki cursus. Het gaf me rust en helderheid en leidde de weg naar vele trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling (ik maakte kennis met onder andere energetisch lichaamswerk, biodynamica, yoga, sjamanisme, intuïtieve dans, Touch for Health®, zang en Stemwerk®).

Mandala schilderen voegde een wezenlijk deel toe aan mijn ontwikkeling. Via mijn mandala’s kon ik zien waarvan ik me nog niet bewust was.

In 1997 maakte ik kennis met Avatar®, leerde mijn gevoel toelaten en ontdekte welke invloed mijn overtuigingen hadden op mijn leven.

In 2007/2008 volgde ik een opleiding tot Quantum Touch® therapeut en instructeur. Ik gebruik Quantum Touch® echt iedere dag. Het mooie is dat ik Quantum Touch® altijd letterlijk binnen handbereik heb; thuis, op mijn werk, tijdens het wandelen, voor mijzelf, voor anderen. Het werkt bij zowel lichamelijke als emotionele klachten en het verhoogt het energieniveau. Goede resultaten zijn geboekt bij rugklachten, heftige emoties, moeheid, blessures, etc. Je intuïtie neemt sterk toe.

Mijn workshops kenmerken zich altijd door rust, plezier en verrassende resultaten.

Mochten de geplande weekends jou niet schikken, neem dan contact met mij op, dan kunnen we met elkaar een ander weekend inplannen.

Tot ziens op mijn workshops!

www.doelbewustzijn.nl