Menu
 
English English

Barbera E. Smit

Quantum-Touch Instructor & Practitioner
Smitcon

Location

Heeg, Friesland, 8621 DN, Netherlands

Contact Information

Phone: 0515 442 989
Alt. Phone: 06 22523887
Email: b.e.smit@wxs.nl
Web: www.barberasmit.nl

LEER DE NATUURLIJKE HELENDE KRACHT VAN JE HANDEN KENNEN 

Hallo, 

Mijn eerste kennismaking met Quantum-Touch was het boek van Richard Gordon. Mijn interesse was gewekt en na mijn eerste workshop bij Rob Heiligers was ik verkocht. Ik heb, om practitioner te worden, met veel plezier en de nodige resultaten de 60 ‘verplichte’ uren behandeld en daarmee werkgevers ziekteverzuim bespaard en zorgverzekeraars fysiotherapiebehandelingen en operaties uitgespaard.

Ik ben doorgegaan voor instructor omdat de eenvoud en de snelle en krachtige werking van Quantum-Touch mij zeer aanspreken en ik dit graag wil doorgeven aan iedereen die energie in de handen wil leren kennen. 

We hebben allemaal onze handen bij ons en zijn allemaal in staat om in één workshop Quantum-Touch te leren en in het dagelijkse leven te gebruiken bij elk (pijnlijk) ongemak en/of in de professionele praktijk.

Ik denk dat de wereld er heel wat vriendelijker uit zou zien als wij allemaal met Quantum-Touch kunnen werken.

Ik heb een praktijk aan huis en sinds juli 2008 verzorg ik de workshop Quantum-Touch® Level I en organiseer ik ca 5 keer per jaar een oefenochtend voor een ieder die of bij mij of bij een collega één of meer workshops Quantum-Touch heeft gevolgd.

Van huis uit ben ik verpleegkundige en (interim)manager in de zorg. Naast Quantum-Touch® heb ik diverse opleidingen en workshops gevolgd: Quantum Allergy®, Touch of Matrix®, Touch For Health, Dorn Therapie, Breuss massage, Reiki, Crystal Healing Therapeut, NLP Master Practitioner en Colour Coach.

Ik heb de volgende Quantum-Touch® workshops gevolgd: * Quantum-Touch® Live Basic/ Level I Workshop (3 keer, Rob Heiligers, Groningen) * Quantum-Touch® Level II (Richard Gordon, Baarn) * Quantum-Touch® Interactive Basic Video Workshop (facilitator Ilse Reijgwart, Heerenveen) * Quantum-Touch® Core Transformation: Melting and Unraveling (Jody & Alain Herriot, Amsterdam) * Quantum-Touch® Supercharging (Mervyn S. Foster, Elsloo) 

Ik ontmoet je graag voor een behandeling of tijdens één van mijn workshops.

Een kleur- en energierijke groet, Barbera