Menu
 
English English

Ger Santing

Still Point

Location

Velperweg 30-5
Arnhem, 6824BJ, Netherlands

 Rond mijn 55ste verjaardag begon bij mij sterk het besef te leven dat ik vitaal oud wil worden en ging ik boeken lezen over vitaliteit. Aanvankelijk ging dat vooral over fysieke vitaliteit, voeding en beweging. Aansluitend las ik over emotionele-, mentale- en spirituele vitaliteit. Aldus kwam ik in contact met NEI een methode om je vrij te maken van niet verwerkte emoties en van belemmerende overtuigingen, en met EE - een snelle methode om emotionele trauma’s los te laten. Op 8-12-2003 heb ik mijn opleiding tot NEI – Practitioner met succes afgerond en heb toen mijn praktijk Still Point gestart naast de begeleiding van langdurig zieken bij mijn werkgever. Per 1-3-2010 heb ik wegens pensionering het dienstverband met mijn werkgever beeindigd en per die datum, naast de praktijk in Arnhem, een praktijk in Rotterdam gestart.

In 2006 hoorde ik over Quantum-Touch. Op de Amerikaanse website las ik beschrijvingen van genezingen die me ongelooflijk voorkwamen. Om de resultaten zelf te ervaren heb ik de Quantum-Touch Basic Workshop gevolgd en was direct enthousiast over de resultaten die zich al meteen aandienden. De werkwijze sprak me sterk aan: alleen met je handen, ademtechnieken en visualisaties mensen helpen om zichzelf te helen! De praktijkervaring na de workshop heeft me geleerd dat veel (oude) fysieke en emotionele klachten in enkele sessies opgelost kunnen worden (“ik geef geen garanties, maar er is heel veel mogelijk”). Om nog effectiever en sneller te kunnen werken heb ik me bekwaamd in Supercharging en gebruik die aanpak met heel veel plezier. Sinds 8-7-2008 ben ik een Certified Quantum-Touch Practioner. In februari 2010 heb ik met goed gevolg de gevorderde workshop Core Transformation I afgerond en oktober 2011 Quantum-Touch Level II.

In juni 2010 ben ik geslaagd voor de opleiding regulier medische basiskennis. Aansluitend heb ik de cursussen voedingstherapie, Sivas-Auriculotherapie/-geneeskunde en Duitse Auriculo Medicinae (Westerse ooracupunctuur), Dorntherapie, Breuss-massage, en werken met de biotensor gevolgd. Per 1 juli 2010 ben ik ingeschreven als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut bij de BATC.

 

Veel mensen lopen rond met fysieke en emotionele klachten die niet nodig zijn. Bovenstaande behandelmethoden zijn aantrekkelijke om daar verandering in te brengen. Mijn missie is om de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren zodat ze vrijer in het leven staan en baas zijn over zichzelf. Als bovenstaande u aanspreekt, neemt u dan contact met mij op per telefoon of via e-mail.

 

Still Point heeft 2 praktijkadressen:

Tooropstraat 27, Arnhem           en

KP vd Mandelelaan 80, Rotterdam

Aangesloten bij de Stichting BATC nr. BR-1385