Menu
 
English

Jovan Nikolic

Location

Dirksland, Zuid Holland, Netherlands

Contact Information

Phone: 0031 (0)6 30 64 34 01
Email: info@dewittebron.nl
Web: www.dewittebron.nl

Mijn naam is Jovan Nikolic. Een paar jaar geleden kwam ik in aanraking met Quantum Touch. Een vriendin legde tien minuten haar handen in mijn nek. De energie die ik voelde stromen maakte mij heel erg ontspannen. Ik dacht meteen; dat wil ik ook leren! De rust die het mij gaf.... geweldig! Niet lang daarna volgde ik mijn eerste workshop Quantum Touch. Inmiddels ben ik gecertificeerd Quantum Touch therapeut.   

Ook volgde ik een opleiding voor klassieke massage waardoor ik nu gediplomeerd masseur ben. Regelmatig  combineer ik Quantum Touch met massage; beide technieken vullen elkaar goed aan.   

Het bijzondere aan Quantum Touch is, dat het zelfgenezend vermogen van ons lichaam gestimuleerd wordt. Soms is het resultaat meteen duidelijk, bijvoorbeeld als pijnklachten verminderen of verdwijnen. Maar er kunnen ook klachten zijn waarbij je niet gelijk iets merkt, terwijl er dan toch heel veel in het lichaam gebeurt.  

Quantum Touch is een hele fijne manier van werken met energie. Met veel plezier behandel ik mensen in mijn eigen praktijk. Ik zou zeggen: “Ervaar en ontdek het zelf!”