Menu
 
English

Anita Linsen-Ramaekers

Location

Cambriumstraat 15
Heerlen, Limburg, 6412 DK, Netherlands

Contact Information

Phone: 045 5231329
Email: anita.linsen@live.nl

In April 2008 besloot ik,de cursus Quantum-Touch, gegeven door Günther de Jong te volgen.

Ik wilde de cursus in de eerste plaats volgen om mijn eigen klachten(gewrichtsklachten) te verminderen, te verlichten.

 

Ik had meteen het gevoel dat Quantum-Touch iets voor mij was. Ik was erg onder de indruk omdat mijn klachten direct na de eerste behandeling minder werden. Ik vond en vind het nog steeds heerlijk om andere mensen te behandelen. Andere mensen hadden er ook baat bij en zelf kreeg ik er ook weer veel energie voor terug. Nadat ik zo enthousiast was geworden heb ik ook besloten om de Quantum-Touch practitioner te gaan volgen.

 

Toen ik 15 jaar was ontdekte ik dat ik al erg spiritueel was. Ik heb er echter destijds nauwelijks iets mee gedaan, maar na de Quantum Touch was het net alsof ik in een stroomversnelling terecht kwam. Ik voelde en zag heel veel dingen bij mensen en meestal klopte het ook nog. Omdat ik zelf steeds meer bevestiging zocht in de dingen die ik zie of voel ben ik een opleiding Psychonomie (gelaatkunde) gaan doen. Omdat ik door de psychonomie nu steeds meer aan karakter- gedrag- of ziektebeelden kan halen bevestigd dit alleen nog maar meer mijn gevoelens.

 

Verder combineer ik Quantum Touch met een gezichtsanalyse, een reading, en tarotkaart legging. Door deze combinatie haal ik de meest prachtige dingen in een mens naar boven.

 

Wilt u wat meer info over wat ik zo allemaal doe, bel me dan gerust.

Ik hoop u spoedig in mijn praktijk te kunnen ontmoeten.