Menu
 
English

Caroline Timmermans

Location

's-Hertogenbosch, Noord Brabant, Netherlands

Contact Information

Phone: 06-40034686
Email: carolinetimmermans@ziggo.nl

Mijn naam is Caroline Timmermans.
Na de HBO-V heb ik geruime tijd als wijkverpleegkundige en gezondheidsvoorlichter gewerkt. Ik volgde diverse opleidingen binnen de gezondheidszorg. Daarnaast volgde ik alle Avatar Cursussen. Sinds 2004 ben ik Avatar Master en heb ik verschillende trainingen gegeven.
In 2006 ben ik de 4 jarige Opleiding tot Coach & Counselor gestart bij het Europees Instituut in Driebergen.


Naast mijn praktijk ben ik werkzaam als docent in het Hoger Beroepsonderwijs. Ik geef les aan de opleiding voor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, geef coaching en supervisie.

 

In 2007 kwam ik in contact met Quantum-Touch. Ik volgde de opleiding bij Yolande van Rosmalen en Linda Menkhorst, pioniers op dit gebied en eerste instructeurs van Nederland. Begin 2009 heb ik de Supercharging Course gedaan bij Mervyn S. Foster, internationale trainer van Quantum-Touch, US. En in mei 2010 volgde ik bij Richard Gordon de nieuwe Level II workshop.

 

Quantum-Touch is voor mij zachte manier van behandelen met een grote effectiviteit. Ik vind het fascinerend om te zien wat er kan gebeuren bij iemand en hoeveel kracht er in ieder mens aanwezig is om zichzelf te genezen. De ander ondersteunen in het aanboren van die krachtbronnen is mijn drijfveer.

 

Bel gerust voor meer informatie.

Hartelijk groet, Caroline Timmermans

06-40034686