Menu
 
English

Henk Bosma

Gecertificeerd Quantum-Touch therapeut

Location

Clematisstraat 28
Venlo, Limburg, 5925 BE, Netherlands

Contact Information

Phone: 077 382 6835
Alt. Phone: 06 1954 4641
Email: hbosma28@gmail.com

Eind 1995 ontdekte ik dat ik andere mensen kon helpen middels gebedsgenezing. Na een korte onwennige periode leerde ik, met hulp van een deskundige die mij ooit op soortgelijke wijze van een vervelende kwaal had afgeholpen, er mee om gaan. Ik behandelde uitsluitend mensen die ‘op mijn pad kwamen’. Omdat het er steeds meer werden ging mij dit (regelmatig ten koste van mijzelf) steeds meer energie kosten. Stoppen was echter voor mij geen optie.

Begin 2009 kreeg ik het boek “Quantum-Touch, een doorbraak in het genezen met je handen” van Richard Gordon in handen. Al lezende kwam ik tot de ontdekking: Dit is nu net wat ik als ondersteuning nodig heb. Medio april volgde ik de eerste workshop bij Tonny Matthijssen. Daarna ben ik direct begonnen met het behandelen van mensen met allerlei klachten. Het werkte op ‘wonderbaarlijke wijze’. Zelfs klachten die al jaren duurden werden verholpen of geminimaliseerd. Tot op heden heb ik zeer positieve resultaten behaald met o.a. sportblessures, nek- en rugklachten, spit, ischias, hoofdpijn, slapeloosheid, overspannen zijn, trauma verwerking enz. Bij kinderen vooral spannings-stress, onzekerheid, faalangst, onrustig druk, enz., maar ook het 'afhelpen' van allergische reacties. Het verbaast mij nog iedere dag dat het mij gegeven is dat ik dit mag doorgeven, want ik blijf mijzelf zien als een ‘doorgeefluik’. Met veel plezier wil ik dan ook mensen blijven helpen om ze op een snelle en ontspannen manier van hun klachten af te helpen, zodat ze weer volop kunnen genieten van het leven.

Naast Quantum-Touch workshops level I en II heb ik ook de workshop Quantum Healing Allergie, Quantum Haeling Emotie en Touch of Matrix Basis gedaan.

Na telefonische afspraak ben ik graag bereid om u te helpen bij mij aan huis of eventueel bij u thuis.

Praktijk zo laagdrempelig mogelijk: op ‘huiskamer niveau’. Graag tot ziens.