Menu
 
English

Marilena Tudorica - Iancu

Location

Oss, Noord Brabant, Netherlands

Contact Information

Phone: 06-48494650
Alt. Phone: 0412-626648
Email: marilena-tudorica@hotmail.com

Marilena is een van mijn beste vriendinnen. Ik ken haar al meer dan 25 jaar en vanaf het begin wist ik dat ze speciaal was/een bijzonder mens is. Ze straalt iets uit wat niet iedereen heeft,een bepaalde rust, wijsheid. Ze is betrokken, maar weet ook dingen met een bepaalde afstand te bekijken en te relativeren. Daardoor kan ze altijd goede raad geven.


Ik geloof dat we allemaal op deze aarde komen met een doel of missie, voor onszelf, maar ook als deel van een geheel dat "de wereld "genoemd wordt.
  Toen Marilena in aanraking kwam met Quantum-Touch®, was meteen duidelijk dat ze daarvoor gemaakt was. Ze was heel enthousiast en ging heel serieus en gedreven leren en oefenen. Ze heeft me al vaak behandeld voor verschillende kwalen: rugpijn, hoofdpijn, maar ook gebrek aan energie en stress. Iedere keer met succes. Als ze bezig is, gaat ze geconcentreerd te werk en dan staat ze daar niet als mijn vriendin, maar als een therapeut. Ze voelt veilloos aan waar de blokkades en de pijn zitten. Het is een bijzonder ervaring.


Ze is goed in haar vak, maar- en dat is ook erg belangrijk - ze doet het met liefde.
Ik ben trots op haar en dankbaar dat onze paden elkaar hebben gekruist.