Menu
 
English

Linnea Taivasmaa

Location

Tampere, All Regions, 33820, Finland

Contact Information

Phone: +35850523 0957
Email: linnea@taivasmaa.fi
Web: www.taivasmaa.fi

Tutustuin Quantum Touch hoitomuotoon viitisen vuotta sitten. Etsin hoitomuotoa, joka on yksinkertainen ja selkeä sekä toimiva tietenkin. Olin tähän mennessä valmistunut diplomi homeopaatiksi ja toiminut homeopaattina hivenen aikaa. Olin myös löytänyt muutaman muunkin täydentävän hoitomuodon, mutta etsin vielä jotain selkeämpää.

Quantum Touchin löysin Tarja ja Timo Miettisen luota ja käytyäni kurssin, jonka myötä opin Quantum Touch tekniikan; aloitin taidon harjoittelemisen itselläni sekä lähimmäisilläni. Tämän harjoittelun myötä oivalsin yhä enemmän ja enemmän kunnes lopulta koin sen hetken, että tämä on valtavan hienoa ja monipuolista. Kuka tahansa voi varmasti oppia hoitamaan QT:n avulla ihmisiä tai eläimiä ja miten valtavan hienoa se onkaan!

Olen myös Reiki Master ja olen pitänyt siitä, kuinka hyvin nämä hoitomuodot tukevat toisiaan, vaikka kovin erilaisia ovatkin.

Käy tutustumassa Suomen omiin Quantum Touch sivuihin www.kvanttikosketus.com ,josta löytyy sinua lähinnä oleva hoitaja, voit myös soittaa tai kirjoittaa minulle kysyäksesi lisää.

 Linnea Taivasmaa, Level 1 Instructor