Menu
 
English

Karina Stroink

Location

Overijssel, Netherlands

Contact Information

Email: karina1972@live.nl

Praktijk Karma houdt zich bezig met Quantum-Touch & Coaching in de breedste zin van het woord.

 

Quantum-Touch is een zachte healing-techniek, die tot stand komt door het creëren van een hoog energieveld, waarbij ademhaling en visualisatie door de behandelaar worden toegepast, om de cliënt op deze hoge resonanties mee te laten resoneren. Hierdoor worden de condities geschapen waardoor de cliënt zich kan afstemmen op de hogere trilling. Door de veranderende energiestroom wordt het lichaam geactiveerd om weer in balans te komen.

 

Binnen mijn praktijk behandel ik alle mogelijke thema’s die betrekking kunnen hebben op jou zelfontwikkeling, bewustwording en/of spirituele groei. Het blijkt steeds weer, dat de relatie tussen lichaam en geest wordt geoptimaliseerd. Immers, in veel gevallen ligt er aan lichamelijk ongemak een geestelijk ongemak ten grondslag.

 

Het mooie van Quantum-Touch is, dat we niet hoeven te weten waar de oorzaak ligt. De intelligentie van het lichaam heeft een enorm zelfherstellend vermogen en dat wordt tijdens een behandeling aangesproken zodat veelal op korte termijn fantastische resultaten binnen handbereik liggen.

 

Denk echter niet, dat Quantum-Touch alléén is bedoeld voor mensen die een lichamelijk of geestelijk niet lekker in hun vel zitten. Integendeel.

Quantum-Touch werkt bijzonder preventief.

 

In de praktijk komen de cliënten die helemaal niets mankeren maar bijvoorbeeld hun hoofd willen leeg maken omdat ze druk zijn geweest of wat gespannen zijn. Na afloop is de reactie bijna altijd: “Ik voel mij als herboren, er is veel van mij afgevallen”. Daar waar de energie was geblokkeerd is er weer ruimte gekomen en stroomt het weer.

 

Kom kijken wat Quantum-Touch & Coaching voor jou kan betekenen en dat is ervaren.

 

Je bent van harte welkom.

Voor meer informatie kunt u kijken op:

www.praktijkkarma.nu