Menu
 
English

Mario Erhart

Dhr.
Praktijk-Erhart.nl

Location

Elstar 3
Tiel, Gelderland, 4007ZW, Netherlands

Contact Information

Phone: 0344-622517
Email: info@praktijk-erhart.nl
Web: http://www.praktijk-erhart.nl

Mijn naam is Mario Erhart,

Geboren te Roosendaal op 18 07 1960

Gewoond in;

Bergen op Zoom, Enschede, Woudenberg, Rijsenhout, Hoofddorp, Voorburg, Hoofddorp, Aalsmeerderbrug, Kudelstaart, Tiel.  

De plaats Tiel in het midden van Nederland is een centrale plaats waar we ons uiteindelijk hebben gesetteld.  In mijn jeugd op meerdere plaatsen in Nederland doorgebracht en hierdoor op veel verschillende scholen gezeten. Deze verhuisbewegingen hebben mij een inzicht gegeven over verschillende landstreken en het begrip voor de medemens.

Mijn opleidingen zijn veelal technisch, maar op latere leeftijd begint de mensen mens te ontwaken, en is de zoektocht naar het vinden van de balans begonnen. Juist die zoektocht , de ervaring en de mogelijkheid deze over te brengen geven mij de rust om mensen te helpen herstellen. Mensen in balans brengen is een van mijn grote passies.

Op Energetisch Medisch en holistisch gebied heb ik de volgende opleidingen gevolgd; HBO medische basis kennis, Quantum Touch, het verzamelpunt, bioresonantie en lux-lampen waarbij frequenties (trillingen) en edelstenen samenwerken en natuurlijk Quantum Body Scan.

Opleidingen in het tussengebied;

Sport trainer A, waar ik aan het Cios in Nederland veel heb meegekregen hoe mensen te coachen, en te motiveren.

Alle technieken zijn een ondersteuning om te controleren en te analyseren, te ondersteunen de mens weer in balans te brengen, zowel energetisch als fysiek.

Ik help u graag om de balans terug te vinden, uw Burn-out weer te relativeren, U houding weer normaal te krijgen, uw sport blessure sneller te laten herstellen. U weer bewust maken om de balans te krijgen op een natuurlijke mannier.

Heeft u allergieën ok dat is vaak geen probleem om deze te verlichten.

Verder heeft Jon Whale een boek geschreven over het verzamelpunt. Dit verzamelpunt is doormidden van de Quantum Toch techniek eenvoudig te herplaatsen. Geen gedoe met kristallen maar de kracht van de energie.

Bel eens voor een afspraak om uw balans te vinden 

 

 

 

Mario Erhart maakt deel uit van Praktijk-Erhart. Onze behandelingen en mogelijkheden staan vermeld op onze website. Voor de vergoedingen van verzekeringen hebben wij vanuit de praktijk-erhart de VIV als vak vereniging en als overkoepelende organisatie SRBAG. Kijk gerust op de Website http://www.praktijk-erhart.nl voor meer informaite

Telefoon nummer voor een afspraak;

0344- 622517