Menu
 
English

Ingrid Meulenkamp

coaching en balans
Praktijk Bliss

Location

Joure, Friesland, 8501TZ, Netherlands

Contact Information

Phone: 06 46363424
Email: info@praktijkbliss.nl

Ik ben Ingrid Meulenkamp en werk al vele jaren in het MBO als docent en trajectcoach. Ik begeleid studenten en jonge docenten in de praktijk. Ongeveer 15 jaar geleden begon mijn spirituele pad. Ik heb kennisgemaakt met vele alternatieve geneeswijzen en ook vele behandelingen ondergaan. Reiki, acupunctuur, EMDR, EFT, craniotherapie en familieopstellingen. Dit heeft mij bewust gemaakt van de prachtige mogelijkheden die er zijn om te werken met het zelfhelende vermogen van het lichaam. Twee jaar geleden kwam ik in contact met Quantum Touch. Zo bijzonder, de energie en kracht die je kunt manifesteren om mensen te laten helen. Het sprak mij zeer aan en in 2014 heb ik mijn certificaat als therapeut behaald. Daarnaast heb ik mij geschoold in de MIR methode.Voor mij begint een nieuwe fase in mijn leven.

In mijn praktijk voor Coaching en Balans gebruik ik verschillende methodes. Mijn coachervaring is hierbij essentieel. Coaching is begeleiding bij levensvragen en nieuwe doelen stellen. Quantum Touch geeft mij de mogelijkheid om mijn cliënten liefdevol met energie in balans te brengen, zowel fysiek als emotioneel.

De MIR methode geeft inzicht in oude patronen en overtuigingen. Veel van deze patronen zijn al ontstaan in onze kindertijd en kunnen ons een leven lang beheersen. Ik ben diep onder de indruk van de resultaten. Met name de combinatie van de technieken geeft bijzondere mogelijkheden om geest en lichaam weer in balans te brengen.

Ik ben dit jaar gestart met mijn praktijk en werk met heel veel plezier en voldoening met deze prachtige methodes om het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren. Regelmatig verzorg ik informatiebijeenkomsten. De data vindt u op de website en op mijn facebookpagina.

Ingrid Meulenkamp 

Praktijk Bliss

info@praktijkbliss.nl

www.praktijkbliss.nl