Menu
 
English

Tonia Ris

Quantum-Touch practitioner, Epigenetisch & Orthomoleculair therapeut
Beter door balans

Location

Wormer, Noord Holland, Netherlands

Contact Information

Phone: 0614368934
Email: tonia@beterdoorbalans.nl
Web: www.beterdoorbalans.nl
Hoi, ik ben Tonia en wil je graag vertellen waarom ik mijn praktijk ben gestart en Quantum-Touch practitioner geworden ben.

Mijn eerste ervaringen met Quantum-Touch zijn al weer van ruim 10 jaar geleden. Al vroeg werd ik geplaagd door allerlei vage klachten die rond mijn 24ste levensjaar een dieptepunt bereikten. Ik kon niet meer slapen, lezen of me concentreren. Ik wist aan het eind van een autorit niet meer hoe ik had gereden, ik vergat alles en had overal pijn. Altijd! Alsof ik standaard een kater had, maar zonder de pret die er aan vooraf gaat. De mensen om mij gaven aan dat 'ze dat ook weleens hadden'...

Maar ik had het altijd, 24 uur per dag.

Omdat ik zo oneindig veel klachten had (auto-immuun problemen, zoals later bleek) die zich uitten in oververmoeidheid, heftige buikpijn, pijnlijke verklevingen in de spieren, ontstekingen in de gewrichten en die niet door de reguliere gezondheidszorg werden (h)erkend, ben ik mijn zoektocht naar eigen herstel begonnen. Die zoektocht leidde mij langs verschillende wegen.

Mijn grote voorbeeld en rots in de branding is Yolande van Rosmalen. Zij heeft mij mijn helingskracht met veel liefde laten ontdekken en ervaren. Door met o.a. Quantum-Touch,  Quantum-Allergy en Self Created Health stap voor stap en laag voor laag alle allergieën, pijntjes en blokkades weg te poetsen heb ik mijn weg en mij zelf terug gevonden. De Quantum technieken zijn echt geweldig, ik heb ze met veel plezier eigen gemaakt de afgelopen jaren en ze zijn gewoon een deel van mij geworden.

De Orthomoleculaire voedingskennis geeft richting aan welke voedingstoffen er van belang zijn om goed te kunnen herstellen. Door mijn opleiding tot Epigenetisch therapeut (kPNI) begrijp ik nu ook de processen die aan ziekten ten grondslag liggen en hebben mij veel inzicht verschaft. Natuurlijk heeft het ook de mogelijkheden ontzettend verbreed, want wat voel ik me rijk met al dit mooie gereedschap. En wat geeft het geweldige resultaten bij kleine pijntjes, emotionele òf chronische klachten! Ik ben zo blij dat ik dit mag doen!

Hoe jij je zelf herstellend vermogen kan bevorderen wil ik graag aan je overdragen. Zo hoeft jouw weg niet zo lang te zijn als de mijne!

Kijk voor meer informatie op mijn website Beterdoorbalans.nl.