Menu
 
English

Claudia Duineveld-Cornelisse

Claudia Cares

Location

Walstro 16
Heemskerk, Noord Holland, 1964 MG, Netherlands

Contact Information

Phone: 06-21715279
Email: contact@claudiacares.nl
Web: www.ClaudiaCares.nl

Mijn naam is Claudia Duineveld. Vanwege mijn hooikoorts en huisstofmijt allergieën kwam ik terecht bij therapeute Yolande van Rosmalen. Zij gebruikte Quantum-Touch® en Quantum-Allergy® en hielp mij van deze klachten af. Voor die tijd gebruikte ik dagelijks ontstekingsremmers en allergietabletten om de klachten te onderdrukken.
Samen met Linda Menkhorst heeft zij mij geleerd om Quantum-Touch® en Quantum-Allergy® toe te passen om mijzelf en anderen te helpen met hun klachten. Sinds maart 2012 ben ik gecertificeerd Quantum-Touch® therapeute.

Zelfs mijn chronische knieklachten –die ik sinds mijn 11e jaar had en waardoor ik bij het traplopen pijn had-  zijn verdwenen. De belangrijkste oorzaak daarvan bleek een reactie op de trilling van water te zijn.
Vanaf het moment dat ik geleerd had om te testen en te behandelen ben ik mijzelf, maar zeker ook mijn familie, vrienden, collega’s en kennissen dagelijks gaan behandelen. Elke keer verwonder ik mij weer over de geweldige resultaten via zo’n onwaarschijnlijk eenvoudige en snelle manier. Ik besloot daarom naast mijn 21 jarige carrière bij de ING mijn beroep te maken van het behandelen van lichamelijke en emotionele  klachten via de eerder genoemde methoden.

Ik heb tot nu toe de meeste ervaring met:

- hooikoorts

- menstruatieklachten

- hoge bloeddruk

- rugklachten

- posttraumatische dystrofie

- huisstof(mijt) allergie

- vliegangst

- schouderklachten

- slaapstoornissen

- huidproblemen

 

Mijn opleidingen:

- SPD I en II 

- Quantum-Touch® I

- Quantum-Touch® II

- Quantum-Allergy® I

- Quantum-Allergy® II

- Quantum-Share®

- Quasha dagcursus Zelfhulp en Preventie

- EHBO

- HBO Medische Basiskennis

- QTouch Dierenworkshop

- Self Created Health®

- 2,5 jarige opleiding Handlijnkunde