Menu
 
English

Marieke Leliveld

Quantum-Touch Practitioner, Paraveterinaire, Animal Communicator
Conscious Quantum Energy Healing Services

Location

Maastricht, heel Nederland ~ Wereldwijd, Limburg, 6245 PW, Netherlands

Contact Information

Phone: 043 302 0252
Alt. Phone: +1 604-441-4534
Email: info@ConsciousQuantum.com
Web: www.ConsciousQuantum.com
Bedankt voor uw interesse in energie werk! Ervaar wat Quantum­-Touch kan betekenen voor uw gezondheid en welzijn. Een van de geweldige dingen aan het energie werk van Quantum­-Touch, is dat de grenzen van wat mogelijk is nog niet bekend zijn. Tijdens een Quantum-Touch sessie word uw eigen genezings-systeem geactiveerd, met uitzonderlijke resultaten.
 
Marieke Leliveld is een gekwalificeerde Quantum­-Touch practitioner, Paraveterinair (dierenarts assistente), Massage Therapeut, en Animal Communicator. Marieke biedt Quantum-Touch sessies aan voor u en uw geliefde Huisdier.
 
Onder de naam Conscious Quantum Energy Healing Services biedt Marieke u met veel liefde en passie, de volgende Energie services aan: * Consultaties, * Quantum-Touch sessies voor Mens & Dier, * Workshops Conscious-Touch met uw dier, en * Seminars Communiceren met dieren. Marieke woont in Canada, en komt regelmatig naar Nederland en Belgie. Indien u openstaat voor * Distant Healing, deze sessies zijn altijd enorm aan te raden, erg krachtig en genezend om te ervaren.
 
Quantum­-Touch heeft eindeloze mogelijkheden, boek een sessie en ervaar wat het voor u en uw dier kan betekenen. 
Graag verwijzen wij u door naar www.ConciousQuantum.comvoor meer informatie.