Menu
 
English

Margreet Baar

praktijk uniQ

Location

Badweg 42
3842 LG Harderwijk, Gelderland, 3842 LG, Netherlands

Contact Information

Phone: 06-20491152
Email: praktijkuniq@gmail.com
Web: www.praktijkuniq.nl

Al heel wat jaren geleden legde ik wel eens bij iemand een hand op een pijnlijke rug of buik waardoor de pijn minder werd of verdween. Dat deed ik dan zomaar, op gevoel en intuïtie. Ik had geen idee wat ik aan het doen was, maar het hielp vaak wel.

Toen kwam Quantum Touch op mijn pad. In 2009 deed ik mijn eerste cursus Quantum Touch. Verwonderd over het effect en het feit dat het zo simpel is, ben ik meer mensen gaan behandelen. In de jaren daarna heb ik verschillende aanvullende cursussen gedaan (Quantum Allegy, Quantum Share, Self Created Health) en een aantal cursussen herhaald. Ik werd steeds enthousiaster en begon meer mensen te behandelen. Ik zag onder mijn handen de pijn van anderen verminderen en soms binnen enkele minuten volledig verdwijnen.

Het geeft mij energie om mensen door Quantum Touch te behandelen. En het maakt mij blij om een ander op deze simpele doeltreffende manier te kunnen helpen. Ik combineer vaak intuïtief, maar natuurlijk wel in overleg, de verschillende technieken die ik geleerd heb bij QTouch Trainingen.Ik verwonder mij nog steeds over de mooie en bijzondere dingen die er kunnen gebeuren tijdens een behandeling. Graag wil ik dat met je delen en jou ook leren welke technieken je bij jezelf kunt toepassen.