Menu
 
English

John Wolvekamp

Location

Houten, Utrecht, Netherlands

Contact Information

Phone: 0612127392
Alt. Phone: Fax 0031 (0) 30 6341124
Email: wpvjohn@gmail.com
Geboren 24-12-1959 in Rotterdam.

Via Gre Vredendaal maakte ik kennis met Quantum-Touch. Bij haar heb ik ook, zelfs voor ik de cursus heb gedaan, zelf de kracht mogen ervaren in een paddycake met haar samen in een behandeling van mijn vrouw die door haar behandeld werd. Mijn overtuiging dat er meer mogelijkheden zijn dan die, die worden gebruikt in de reguliere geneeskunde, werd hierdoor alleen maar verstrekt. Na het horen van het verhaal was ik al enthousiast, maar na mijn eigen ervaring was ik verkocht.

Ik mocht haar boek wel lenen, maar wilde het toch zelf hebben. Bestellen dus en in één adem uitlezen. Het Q-touch virus had mij in zijn greep. Het logische gevolg was dan ook dat ik een cursus heb gedaan, samen met mijn vrouw en mijn dochter in april 2006. Yolanda van Rosmalen en Linda Menkhorst hebben ons geleerd hoe je alleen met je ademhaling en verbeelding mensen echt kunt helpen om van pijn, ziekten en kwalen af te komen.

Vanaf dat moment heb ik zovaak als nodig, en waar het maar uitkwam, gebruik gemaakt van mijn "gave". Dat is zoals het meestal door anderen wordt omschreven.
Mijn familie, vrienden en sportcollega's hebben inmiddels diverse keren gebruik gemaakt van 'helende handen'. Zelfs ons konijn en onze hond ontkwamen er niet aan.

Na een jaar 'rijpen' heb ik vanaf medio 2007 het plan opgevat om een Quantum-Touch een praktijk op te zetten, en dus de tweede cursus gedaan in januari 2008, wederom bij Yolanda van Rosmalen, Linda Menkhorst, Linda Liefting en Nancy Kager.

Quantum-Touch verrijkt niet alleen mijn eigen leven, maar ook het leven van degene om mij heen die ik heb mogen helpen.