Annemiek Peters-Oonk

Location

Orionstraat 6
Borne, Overijssel, 7622VD, Netherlands

Contact Information

Phone:

074-2662808

Alt. Phone:

0629151011

Email:

[email protected]

Begin 2007 hoorde ik voor het eerst van Quantum-Touch en ben ik mijn eerste workshop gaan volgen. Dat was voor mij een geweldige ervaring en ik wist; hier wil ik mee verder. Daarna heb ik zo snel mogelijk mijn tweede workshop gevolgd. Tijdens de tweede workshop gebeurde er onder mijn handen van alles bij een medecursist. Deze medecursist had een scheefstand in zijn heupen en na een korte behandeling was deze opgeheven.
Ik was al gewend aan het geven van Reiki-behandelingen en was op dat moment bezig met de voorbereidingen op Reiki tweede graad. Maar wat er gebeurde tijdens de workshop Quantum-Touch was toch wel iets heel bijzonders.
Natuurlijk neem ik de ervaring die ik bij mijn Reiki-behandelingen heb opgedaan mee in mijn behandelingen van nu. Quantum-Touch is een geweldige aanvulling. Door deze methode is de energie vele malen krachtiger en de resultaten zijn prachtig.
Ik werk graag met mensen. Door het geven van workshops had ik al ervaring met het werken met mensen in groepsverband. Maar het een-op-een werken met mensen geeft hieraan een extra dimensie.
Wat is er niet mooier dan lichaam en geest in balans te brengen, blokkades opheffen en het zelfgenezend vermogen van de ander aan te spreken.
Ik ben blij dat Quantum-Touch op mijn pad is gekomen en ben met veel plezier mijn eigen praktijk gestart.