Menu
 
English

Marga Brusselers

Heel-fijn

Location

Buitenberg 28
Roosendaal, Noord Brabant, 4707 SX, Netherlands

Contact Information

Phone: 06-51477210
Email: marga@heel-fijn.nl
Web: www.heel-fijn.nl

Ik ben Marga Brusselers en werkzaam als Natuurvoedingskundige en Energetisch coach voor mens en dier.

Quantum Touch was al regelmatig voorbij gekomen maar ik had het idee dat het volledige traject tot Reiki master voor mij, qua energie werk, wel voldoende was. De workshops van Quantum Allergy hadden wel direct mijn interesse omdat ik dat prima in mijn praktijk als Natuurvoedingskundige kon inzetten. Daar had ik echter Quantum Touch level 1 voor nodig om aan deel te kunnen nemen.

 Tijdens de workshop Quantum Touch level 1had het werken met Quantum Touch mij binnen een half uur helemaal in de greep en het heeft me niet meer losgelaten. Wat is het geweldig om hiermee te mogen werken. Onvoorstelbaar wat een resultaten en inzichten het geeft en hoe makkelijk je het een ieder aan kan leren.

 Uiteraard heb ik het hele traject van Quantum Touch level 1, Quantum Touch level 2, Quantum Allergy level 1, Quantum Allergy level 2, Quantum Share en Self Created Health binnen korte tijd doorlopen en werk er inmiddels met groot plezier dagelijks mee.

Ook bij dieren pas ik dit toe en het verrast me steeds opnieuw hoe goed het werkt.

 Daarbij geef ik samen met een Kunstzinnig dynamisch coach cursussen en workshops in bewustwording en hooggevoeligheid. Ook daar gebruik ik met regelmaat Quantum Touch en Quantum Allergy om de cursisten tijdens hun proces te ondersteunen.

 Als Natuurvoedingskundige geef ik advies in voeding, zowel preventief als bij gezondheidsklachten en maak daarbij gebruik van de natuurlijke werking van voeding. Daarbij zet ik Quantum Allergy in om verzwakkingen en overgevoeligheden op te sporen en te resetten. Ik geef voorlichting over voeding, lezingen, workshops en verzorg regelmatig vegetarische kookworkshops.

 Voeding is de basis van onze vitaliteit en ons functioneren. Het is in mijn beleving meer dan vulling en de manier van telen, gewasbeheersing, grondbewerking en het houden van dieren op een respectvolle manier voor dier en  Moeder Aarde, maakt dat ik een grote voorkeur heb voor de biologische en biologisch dynamische landbouw. Voeding is bewust-zijn. Waar wil ik mij mee voeden? Dat werkt door in de manier waarop we in het leven staan, in het contact met onszelf en naar anderen toe.

Mijn streven is bewustwording te creëren waardoor je beter in staat bent de juiste keuzes te kunnen maken.